Gerningsmands skud dræbte alle 58 ofre i Las Vegas-massakre

Retsmedicineren i Clark County oplyser, at ingen døde i det efterfølgende kaos ved skyderi i oktober.

Det amerikanske præsidentfly, Air Force One, flyver fra Las Vegas efter en mindehøjtidelighed efter massakren begået af Stephen Paddock. I forgrund ses det værelse, hvor Paddock skød fra, og vinduet er ødelagt. Reuters/Mike Blake Fold sammen
Læs mere

Las Vegas. Alle 58 ofre for et masseskyderi i Las Vegas tidligere på året døde af skuddene fra den 64-årige skytte, Stephen Paddock.

Det siger retsmediciner i Clark County John Fudenberg til nyhedsbureauet AP.

På samme tid oplyser retsmedicineren, at Paddocks død nu endeligt er blevet betegnet som et selvmord. Det har også længe været den gængse opfattelse hos efterforskerne. Paddock skød sig selv gennem munden.

Der har været spekuleret i, om det efterfølgende kaos, der opstod efter skyderiet begyndte, havde dræbt nogen af ofrene.

Det kan have stor betydning for de efterladte, overlevende og forsikringsselskaber, hvem der bærer skylden for de 58 ofre.

Stephen Paddock åbnede i oktober ild fra 32. etage på hotellet Mandalay Bay i Las Vegas. Massakren er det blodigste masseskyderi i nyere amerikansk historie.

Myndigheder oplyser på samme tid, at mere end 500 mennesker blev såret, da Paddock begyndte at skyde mod en mængde til en koncert.

Retsmedicineren siger, at alle familier er blevet underrettet om undersøgelserne, inden at det blev offentliggjort.

Det er stadig ikke lykkedes at fastslå et præcist motiv for massakren i Las Vegas.

Det står dog klart, at Stephen Paddock i løbet af flere årtier havde samlet et større våbenarsenal.

Efterforskere har tidligere oplyst, at Stephen Paddock levede et dobbeltliv. Hans de facto hjem var Las Vegas' mange kasinoer, og han kunne spille for op mod en million dollar på en enkelt aften.

/ritzau/AP