Gerningsmand bag journalistdrab hårdt såret efter selvmordsforsøg

Gerningsmanden bag to skuddrab i den amerikanske delstat Virginia har overlevet et forsøg på at tage sit eget liv, oplyser politiet.

De amerikanske myndigheder indledte en menneskejagt på gerningsmanden, der menes at være en tidligere ansat hos TV-stationen. Fold sammen
Læs mere
Foto: DAVID MANNING
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

USA: Den formodede gerningsmand bag drabene på en journalist og en kameramand i den amerikanske delstat Virginia er hårdt medtaget efter at have forsøgt at tage sit eget liv.

Det oplyser politiet i Virginia ifølge TV-stationen WDBJ7.

Politiet meddelte ellers tidligere, at gerningsmanden var lykkedes med sit selvmordsforsøg, men det har vist sig ikke at være tilfældet, og politiet retter nu oplysningen.

Selvmordsforsøget skulle have fundet sted på en landevej i en mindre by tæt ved det sted i Virginia, hvor journalisten og kameramanden blev skudt og dræbt tidligere onsdag.

Han skulle have forsøgt at skyde sig selv, skriver flere amerikanske medier.

De to dræbte var begge ansat på WDBJ7, og de blev skudt og dræbt under et live-interview.

De amerikanske myndigheder indledte en menneskejagt på gerningsmanden, der menes at være en tidligere ansat hos TV-stationen.

Ifølge flere medier skulle han have faxet et længere manifest til nyhedsredaktioner, ligesom han skulle have filmet drabet på sine to tidligere kollegaer og lagt det op på sin Facebook-profil. Han skrev desuden om drabene på Twitter, skriver CNN.

Flere medier skriver, at gerningsmanden skulle være en mand ved navn Vester Lee Flanigan, der også er kendt som Bryce Williams.

24-årige Alison Parker og 27-årige Adam Ward døde under skyderiet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Handout.