Fyns Politi advarer om træer og vand på vejene

Bilister på Sydfyn og Langeland skal fredag morgen være særligt opmærksomme på træer, huller og vand på vejen.

Mathias Løvgreen Bojesen - 201
Store mængder regn ramte torsdag flere dele af landet. Det kan bilister fredag blive påvirket af. Arkiv. Scanpix/Mathias Løvgreen Bojesen Fold sammen
Læs mere

Fyns Politi advarer om, at der fredag morgen fortsat kan ligge en del vand og også væltede træer på vejene på Langeland og Sydfyn efter et kraftigt regnvejr torsdag aften.

- Værst gik det ud over Langeland, Tåsinge og Svendborg, hvor kloakdæksler røg af på grund af de store mængder vand, der faldt på kort tid, skriver politiet i en pressemeddelelse.

- Politiet advarer i den forbindelse om, at der i morgen tidlig (fredag, red.) fortsat kan ligge vand på vejene, og at man derfor skal være meget forsigtig med at gå og køre på vejene, fordi det kan være svært at se, at der er et dybt hul, hvor der plejer at være et dæksel.

Én person kom torsdag til skade i et færdselsuheld, da hans bil blev ramt af et træ, der væltede.

Generelt er Ærø, Svendborg og særligt Langeland ramt af voldsomt vejr.

Beredskabsstyrelsen er natten til fredag til stede i områderne med pumper, motorsave og andet udstyr for hjælpe med at rydde op.

Og politiet har også en anden opfordring til fynboerne.

- Da det vand, der er strømmet ind på vejnettet, kan stamme fra kloaker, skal man ikke soppe eller ligefrem bade i det, da det kan indebære en sundhedsrisiko, skriver

/ritzau/