Fransk politi finder begravet familie

Politiet i Frankrig har fundet ligene af en familie, der forsvandt sporløst for omkring tre uger siden.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det startede med fundet af et ben i haven til det hus, hvor en familie for omkring tre uger siden forsvandt sporløst.

Men det skulle blive meget værre. Senere gravede det franske politi således hele fem lig op, beretter Xavier Ronsin, der er anklager i den franske by Nantes, hvor fundene blev gjort.

Ligene skulle efter sigende være den forsvundne familie - 49-årige Agnes Dupont de Ligonnes og hendes fire børn: 13-årige Benoit, 16-årige Anne, 18-årige Thomas og 21-årige Arthur.

Xavier Ronsin kender på nuværende tidspunkt ikke faderens - Xavier Dupont de Ligonnes - skæbne. Han forsvandt sammen med de resterende familiemedlemmer i starten af april måned.

Familien døde "med al sandsynlighed af skud fra et endnu ukendt skydevåben", oplyser anklageren, der yderligere fortæller, at man ikke har kunnet finde tegn på vold eller slåskamp i huset.

Og ikke nok med disse makabre fund, fandt man senere på dagen også familiens to hunde dræbt og gravet ned i haven.

Familien forsvandt uden spor for omkring tre uger siden, og politiet arbejdede ud fra en teori om, at de alle var blevet kidnappet og myrdet. Og nu viste politiets bange anelser om mord sig så at være korrekte.

Hele sagen har vist sig at være ret mystisk. I efterforskningen i huset har politiet nemlig fundet sedler og e-mails med mærkværdigt indhold.

Blandt andet er der blevet fundet et brev, der antyder, at familien ville flytte til Australien, og faderen har i en mail sendt til en person tæt på familien, skrevet, at han er en hemmelig amerikansk agent, og at han skal vidne i en sag om stoffer.

/ritzau/AFP