Fox News: Chris Christie opgiver kamp om præsidentpost

New Jerseys guvernør dropper formentlig sit forsøg på at blive USAs næste præsident, oplyser Fox og ABC

USA's næste præsident kommer efter alt at dømme ikke til at hedde Chris Christie. Fold sammen
Læs mere
Foto: Gretchen Ertl

USA's næste præsident kommer efter alt at dømme ikke til at hedde Chris Christie.

Hans fremtid i kampen om at blive republikanernes præsidentkandidat afgøres i disse timer.

En talskvinde for Christie siger, at "der ikke er truffet nogen beslutning", men flere store medier i USA har andre oplysninger.

Inden talskvinden Sam Smith kom med sin melding i en e-mail til Reuters, skrev tv-stationen Fox Business News på Twitter, at Christie trækker sig.

Fox har ikke kilder på sin oplysning.

Tv-stationen ABC skriver, at Christie ventes at opgive sit kandidatur onsdag og noterer, at han har aflyst et vælgermøde i South Carolina, hvor næste primærvalg finder sted.

Derimod rapporterer tv-stationen CBS, at det muligvis vil vare et døgn, før Christie er klar med en beslutning om sin fremtid på kandidatlisten.

Christie, der er guvernør i New Jersey, endte som nummer seks ved primærvalget i New Hampshire tirsdag.

Ifølge Reuters havde han investeret store dele af sin kampagnes ressourcer i et godt resultat i New Hampshire. Et godt resultat her blev i hans lejr regnet for afgørende.

Men i valgkampen er han som de fleste andre kandidater blevet overskygget af rigmanden fra New York Donald Trump, der også vandt i New Hampshire.

Når eller hvis, Christie dropper sit kandidatur, vil der være otte kandidater tilbage i opgøret om at blive republikanernes kandidat til at afløse præsident Barack Obama i Det Hvide Hus.

/ritzau/Reuters