Fortsat ingen meldinger om danske ofre i Manchester

Udenrigsministeriet oplyser, at det fortsat ikke har viden om, at der skulle være danske ofre i Manchester.

Der er ingen meldninger om danske ofre ved angrebet mod en Ariana Grande koncert i Manchester, hvor 19 mennesker, fortrinsvis teenagere, mistede livet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nigel Roddis

Manchester. Udenrigsministeriets Borgerservice oplyser, at der fortsat ikke er meldinger om danske ofre for angrebet i Manchester.

Angrebet skete i Manchester Arena, hvor popsangeren Ariana Grande spillede koncert. Det skete omkring klokken halv tolv dansk tid.

- Eksplosion i Manchester: Fortsat ikke meldinger om danske sårede eller omkomne, skriver Udenrigsministeriets Borgerservice på det sociale medie Twitter.

Angrebet har kostet 19 mennesker livet og 50 sårede.

- Udenrigsministeriet og ambassaden i London følger sagen tæt. Der er fortsat ingen oplysninger om danske sårede eller tilskadekomne.

- Vi har ikke modtaget opkald fra pårørende, der savner kontakt - hvilket er et godt tegn. Men for tidligt at udelukke, at der kan være danske berørte, siger chef for Udenrigsministeriets Borgerservice René Dinesen om situationen.

Han og borgerservice opfordrer danskere, der har været til koncerten, til at kontakte deres pårørende og sige, at de er ok.

/ritzau/