Formodet selvmordsbomber dræber mindst 20 i Pakistan

En pakistansk senator var angiveligt mål for en bombe, der blev udløst fredag i Pakistans Baluchistan-provins.

ARKIVFOTO: Tyrkisk offensiv i Syrien dræber 35 civile- - Røg stiger fra politiets hovedkvarter efter en selvmordsbombe har dræbte elleve tyrkiske politifolk og sårede 78 mennesker den 26. august , 2016 Cizre , sydøstlige Tyrkiet , i et angreb skylden på kurdiske militante , sagde statslige medier- - Se RB 28/8 2016 15.28. Parallelt med kampen mod Islamisk Stat prøver Tyrkiet at forhindre, at kurdiske styrker udvider kontrollen over områder på den syriske side af grænsen. STR Fold sammen
Læs mere
Foto: STR

Et formodet selvmordsangreb har kostet mindst 20 mennesker livet i Pakistan. Det rapporterer en række internationale nyhedsbureauer.

»Vi har taget imod 20 lig og flere end 35 sårede,« siger Shafi Zehri, der er læge på et lokalt hospital, til Reuters.

Ifølge dpa oplyser polititalsmand Imdad Ali, at antallet af sårede er oppe på 50.

Angrebet fandt sted i den uroplagede Baluchistan-provins fredag.

Der var en "kæmpe" eksplosion, der lød i Mastung-distriktet, skriver AFP.

Målet for angrebet var angiveligt en senator. Senatoren, Maulana Abdul Ghafoor Haideri, der er næstformand for det pakistanske underhus, er blandt de sårede.

Han kunne selv udtale sig til pressen efterfølgende.

»Jeg er i live. Allah har skånet mit liv. Det var en pludselig eksplosion. Stykker fra bilens forrude ramte mig. Jeg er såret, men jeg er i sikkerhed. Chaufføren og andre ved siden af mig i bilen er slemt tilredt,« siger Haideri til tv-stationen Samaa ifølge AFP.