Flere udlændinge er blandt de dræbte i Nice

To tyske gymnasieelever og deres lærer, to amerikanere og en schweizer er blandt ofrene for angrebet i Nice.

Fransk politi er i gang med undersøgelser af den lastbil, der pløjede ind i de mange mennesker, der var samlet torsdag aften i Nice for at se fyrværkeri på den franske nationaldag. Reuters/Jean-pierre Amet Fold sammen
Læs mere

Adskillige udlændinge er blandt de dræbte, som myndighederne har fået identificeret efter angrebet i Nice torsdag aften.

Det skriver tv-stationen iTele.

Oplysningen bekræftes af den franske præsident, François Hollande, som fredag eftermiddag besøgte et hospital i Nice.

50 mennesker svæver fortsat mellem liv og død efter angrebet, siger præsidenten. Adskillige børn er blandt de dræbte.

- Netop nu er 84 mennesker døde og omkring 50 i kritisk tilstand mellem liv og død, siger Hollande.

- Der er franskmænd blandt ofrene og også mange udlændinge fra alle kontinenter samt mange børn, små børn, siger præsidenten i en udtalelse fra hospitalet i Nice.

To gymnasieelever og deres lærer fra Tyskland er nogle af de udenlandske ofre, der er identificeret, oplyser det franske udenrigsministerium.

To amerikanere er ligeledes dræbt, bekræfter USA's udenrigsministerium ifølge den franske tv-station.

Desuden er det bekræftet, at der er en schweizer, en russer, en armenier og en ukrainer blandt ofrene. Det meddeler udenrigsministerierne i deres respektive hjemlande ifølge iTele.

Mange af ofrene er endnu ikke identificeret. Da solen stod op over Nice fredag morgen, lå mange af de omkomne stadig tildækket på det sted, hvor lastbilen havde pløjet ind i menneskemængden.

Udenrigsministeriet i Belgien oplyser, at man fortsat mangler livstegn fra omkring 20 belgiske statsborgere, som menes at opholde sig i Nice.

Et stort antal er såret, heriblandt mindst én brite og to rumænere, oplyser myndigheder i henholdsvis London og Bukarest ifølge iTele.

/ritzau/

LÆS MERE