Fire personer anholdt i forbindelse med Paris-terror

Fire personer er ifølge et fransk medie anholdt for at være i ledtog Amedy Coulibaly, der dræbte fire under terrorangrebene i Paris.

Fire personer er ifølge et fransk medie anholdt for at være i ledtog Amedy Coulibaly, der dræbte fire under terrorangrebene i Paris. Fold sammen
Læs mere
Foto: Asger Ladefoged
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

FRANKRIG: Fire personer er blevet anholdt for at være i ledtog med Amedy Coulibaly, der dræbte fire under terrorangrebene i Paris.

Det skriver France24.

Coulibaly skød og dræbte fire mennesker i et jødisk supermarked i Paris i januar, og ifølge officielle kilder, som holdes anonyme, fordi efterforskningen stadig er i gang, er det tre mænd og en kvinde, der mandag er blevet anholdt.

Radiostationen Europe 1 har ifølge France24 rapporteret, at den anholdte kvinde konverterede til islam for to år siden, og at hun arbejder for politiet. Hun blev dog suspenderet i februar og er nu blevet anholdt sammen med sin kæreste, der var tæt med Coulibaly, skriver France24.

Terroristen Amedy Coulibaly blev dræbt af politiet i januar kort tid efter, det franske politi skød og dræbte brødrene Chérif og Said Kouachi, der slog 12 personer ihjel i forbindelse med attentatet mod Charlie Hebdo.

BNB