Endnu et lig fundet i fransk terrorcelles sønderskudte lejlighed

Liget af en tredje person er fundet i ruinerne fra ransagningen af en terrorcelle i Frankrig. I forvejen var det kendt, at en kvinde og bagmanden bag Paris-angrebet blev dræbt under ransagningen.

Der er fundet endnu et lig i lejligheden i Paris Saint-Denis. Fold sammen
Læs mere
Foto: Christophe Petit Tesson
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

FRANKRIG: Endnu en person meldes nu omkommet i onsdagens voldsomme ransagning af en lejlighed i den nordlige forstad til Paris Saint-Denis, oplyser den franske statsanklager, skriver Reuters.

Allerede onsdag meddelte de franske myndigheder, at to personer var døde under ransagningen.

Abdelhamid Abaaoud, der formodes at være hjernen bag terrorangrebene i Paris, som kostede 129 mennesker livet, var en af dem, der blev dræbt under ransagningen.

Derudover døde en kvinde, der sprængte sig selv i luften med et bombebælte. Hendes pas indikerer, at hun er kusine til Abdelhamid Abaaoud.

Ifølge Reuters formodes det, at den tredje person, som nu er fundet i død i murbrokkerne, er en mand.

Eksplosionen fra den kvindelige selvmordsbomber og de kraftige våben, som ellers blev brugt under ransagningen, førte til store skader på bygningen, hvor ransagningen fandt sted.

Det har besværliggjort politiets oprydningsarbejde samt vanskeliggjort arbejdet med at identificeret ofrene.

Foruden de tre døde endte fransk politi med at anholde otte personer - herunder tre personer, som befandt sig i lejligheden.

Ifølge den franske TV-station France 2 var det efterretninger om, at terrorcellen planlagde nye terrorangreb i henholdsvis Paris’ forretningskvarter La Defense og mod den franske lufthavn Charles de Gaulle, der førte myndighederne på sporet af lejligheden.

Frankrig er fortsat i undtagelsestilstand efter terrorangrebene i Paris for en uge siden.