Endnu en mand anholdt efter koncertangreb i Manchester

I alt er 12 personer fængslet i forbindelse med efterforskningen af mandagens angreb i Manchester.

Foto: OLI SCARFF. Arkivfoto. I alt er 12 personer fængslet i forbindelse med efterforskningen af mandagens angreb i Manchester.
Læs mere
Fold sammen

Politiet i Manchester har anholdt endnu en person i forbindelse med mandagens angreb i den britiske by. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Der er tale om en 25-årig mand.

Dermed har politiet alt i alt anholdt 14 personer, hvoraf to er blevet løsladt igen.

Det vides ikke, hvad den 25-årige sigtes for i forbindelse med angrebet.

Men de 11 andre fængslede, der alle er mænd i alderen 18-38 år, er alle mistænkt for at have overtrådt den britiske terrorlovgivning.

Mandagens angreb menes at være udført af 22-årige Salman Abedi.

Han mistede livet i eksplosionen, der ramte Manchester Arena, hvor 21.000 personer havde været til en popkoncert med sangeren Ariana Grande. 116 blev såret i bombeattentatet.

Selv om politiets efterforskning skrider frem i højt tempo, kan det ikke udelukkes, at medlemmer af det netværk, som Abedi menes at have været en del af, fortsat er på fri fod.

Det udtalte Storbritanniens indenrigsminister, Amber Rudd, i et interview med tv-stationen BBC tidligere søndag.

Politiet har derfor indsat ekstra mandskab ved hundredvis af arrangementer over hele landet, som kan tænkes at være mål for et terrorangreb.

Også ved det årlige ti kilometer lange løb Great Manchester Run, som titusinder deltog i søndag, er sikkerhedsforanstaltningerne højnet.

Løbet blev indledt med et minuts stilhed til ære for mandagens bombeofre.'