En mistænkt har meldt sig selv til politiet efter Paris-angreb

Nu har en mand, som de belgiske myndigheder har sat i mulig forbindelse med skudangrebet i Paris meldt sig selv til politiet. Det sker, efter at fransk politi jagtede en mistænkt tidligere på dagen.

TOPSHOT - Police officers patrol near the site of a shooting at the Champs Elysees in Paris on April 20, 2017. French anti-terror prosecutors said they opened a probe today into the shooting on Paris's Champs Elysees that killed one police officer and wounded two others. France's interior ministry said the attacker was killed after opening fire on police in the early evening on the world-famous boulevard. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE Fold sammen
Læs mere
Foto: FRANCK FIFE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fransk politi har haft jagtet endnu en mistænkt efter angrebet på Champs-Elysees torsdag aften. Nu har en mand, som de belgiske myndigheder har sat i mulig forbindelse med skudangrebet i Paris meldt sig selv til politiet i Antwerpen, skriver det belgiske nyhedsbureau Belga, ifølge Reuters.

Talsmand for det franske idenrigsministerium, Pierre Henry Brandet, bekræftede tidligere, at fransk politi jagtede endnu en mistænkt. Det skrev Reuters.

Han sagde til Europe Radio 1, at en anden mand er blevet identificeret af belgiske myndigheder, der derefter har udpeget ham til de franske myndigheder.

En 39-årig franskmand, der torsdag dræbte en politibetjent og sårede to andre hårdt, døde efter angrebet i ildkamp med Politiet. Den formodede terrorist har før skudt mod politiet.

Det var torsdag aften, at en betjent blev dræbt af skud i et angreb på Champs-Elysees. Tidligere forlød det, at to betjente var afgået ved døden, men ifølge det franske indenrigsministerium er der kun tale om en, skriver Reuters.

Nu har en mand, som de belgiske myndigheder har sat i mulig forbindelse med skudangrebet i Paris meldt sig selv til politiet i Antwerpen, skriver det belgiske nyhedsbureau Belga, ifølge Reuters.

Opdateres..