En dræbt - nyt skoleskyderi udløser menneskejagt i USA

En person er blevet dræbt under et skoleskyderi på The Wayne Community College campus i Goldsboro i staten North Carolina.

Gerningsmanden er endnu ikke blevet fundet, og mens skole-området er blevet afspærret, har man nu indledt en jagt på gerningsmanden, fortæller USA Today

På skolens hjemmeside lyder det, at skolen er blevet midletidig lukket ned.

Skyderiet fandt sted i biblioteket på The Wayne Community College tidligt mandag morgen. Alarmcentralen modtog det første opkald om skyderiet omkring klokken 08.00 lokal tid. Hele området er nu afspærret, og der er et massivt opbud af politi til stede. Politiet beskriver ifølge et lokalt medie gerningsmanden som en høj, skaldet, hvid mand med en tatovering i ansigtet.

»En person har mistet livet, og der er en gerningsmand,« oplyser Kim Best, talskvinde for de lokale myndigheder ifølge Associated Press.

Ifølge de seneste oplysninger fra de lokale myndigheder i Goldsboro er gerningsmanden stadig på fri fod, og omkring 150 betjente vurderes at være indsat i jagten på ham. Der er på nuværende tidspunkt ikke kommet oplysninger frem om, hvad der skulle være motivet til skyderiet.

På skolens hjemmeside oplyses det, at alle bygninger er i såkaldt 'lockdown'.

»Dette er ikke en øvelse,« understregerThe Wayne Community College på hjemmesiden.