Eftersøgt morder i USA dræber tre personer på åben gade: »Han råbte Allahu Akbar«

Foto: HANDOUT. Afspærring ved gerningsstedet.
Læs mere
Fold sammen

En mand har tirsdag ifølge amerikanske medier skudt og dræbt tre personer på åben gade i den californiske by Fresno, før han overgav sig til politiet.

Den anholdte er identificeret som den 39-årige Kori Ali Muhammad, som i forvejen var eftersøgt for et drab på en sikkerhedsvagt udenfor et motel sidste torsdag, oplyser politichef Jerry Dyer ifølge L.A. Times.

»Det var et tilfældigt tilfælde af vold,« udtaler Dyer.

Skudepsioden skete 10:45 lokaltid downtown i nærhenden af en katolsk velgørenhedsbygning, og indenfor få minutter skød han 16 gange. Kort efter ankom en pickuptruck-fører til politistationen for at indberette episoden, hvor han kunne fortælle, at hans sidemand var blevet skudt.

Ifølge politiet skulle gerningsmanden have udtrykt had imod hvide mennesker og regeringen. Han skulle ifølge politichefen have råbt 'Allahu Akbar' (Gud er stor, red.), før han selv overgav sig til politiet.

Dyer vil ikke sige, om det er terror-relateret.

»Det er for tidligt at sige. Det er klart, med det statement, han råbte, giver det visse indikationer, men han råbte ingenting i torsdags, da han skød sikkerhedsvagten.«

Fresno er en by på en halv million indbyggere nord for Los Angeles i Californien.