Donald Trumps eget stamtræ vrimler med immigranter

To af hans koner er fra østeuropæiske lande, hans bedsteforældre var tyskere, og hans svigerdatter har en dansk mor. Berlingske giver dig et overblik over Trump-familiens stamtræ.

Tyske bedsteforældre, en slovakisk hustru og en hidtil ukendt dansk forbindelse. Trumps stamtræ vrimler med immigranter. Fold sammen
Læs mere
Foto: MIKE SEGAR

USA er kendt for at være immigranternes land. Skabt af lykkesøgende udvandrere. Nu har USA fået en præsident, der gennem valgkampen har langet hårdt ud efter illagale immigranter og truet med at holde dem ude af landet med en mur.

Gransker man Donald Trumps eget stamtræ, byder det på en del udenlandske forbindelser. Farfaren og farmoren var, ifølge The New Yorker, tyske immigranter fra byen Kallstadt i Rhinlandet. Trumps første kone er født i daværende Tjekkoslovakiet, mens hustruen Melania Trump er fra Slovenien.

Nu viser det sig, at han også har en dansk forbindelse, skriver Avisen.dk. Trumps ældste søn, Donald Trump Jr., er gift med den tidligere model Vanessa Trump. Og hendes  mor er datter af den danske jazz-musiker Kai Peter Anthon Ewans fra Hørsholm. Faktisk har moderen, Bonnie Maria Kay Ewans, spillet sammen med Dirch Passer i »Pigen og millionæren«, oplyser Avisen.dk.