Det kunne have været en scene fra tv-serien, men virkeligheden overgik fiktionen: »Det var vanvittigt«

Inden optagelserne til en amerikansk krimiserie skulle til at gå i gang, blev en af produktionens medarbejdere dræbt af tre skud.

Tidligt tirsdag morgen blev et filmset forvandlet til et gerningssted. En 31-årig mand blev skudt og dræbt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Luiz C. Ribeiro//New York Daily News via ZUMA Press Wire
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En lokal beboer vågnede op til synet af politi på gaden tirsdag morgen. Han vurderede, at det hang sammen med optagelserne til den amerikanske krimiserie »Law & Order: Organized Crime«, som i øjeblikket bliver filmet i nabolaget.

»Jeg troede, det var et falsk gerningssted,« siger 60-årige Janus Czuj til The New York Post.

Men det var det ikke. Tirsdag morgen overgik virkeligheden fiktionen på et filmset i Brooklyn, New York.

En 31-årig mand, der arbejdede for produktionsholdet på tv-serien »Law & Order: Organized Crime«, blev skudt og dræbt klokken 05.15 om morgenen, oplyser politiet i New York City over for CNN.

Skudt tre gange

Den 31-årige Johnny Pizarro fra Queens var i færd med at reservere parkeringspladser i området. Han sad i en bil på North Henry Street i Brooklyn, da en ukendt gerningsmand angiveligt åbnede bilens dør og skød Pizarro tre gange.

Skuddene ramte ofrets nakke og hoved. Han blev ifølge CNN hastet til et nærliggende hospital, hvor han ikke stod til at kunne reddes.

I en erklæring har NBC og Universal Television, som producerer tv-serien, sagt, at de er »frygteligt kede af det og chokerede«:

»Vi arbejder sammen med lokale myndigheder, mens de fortsætter med at efterforske. Vores hjerter går ud til hans familie og venner, og vi beder alle om at respektere deres privatliv i denne tid,« lyder det i erklæringen.

Johnny Pizarro var ifølge The New York Post gift og far til tre. En af avisens udsendte har talt med en af Pizarros kolleger, der var tydeligt påvirket af situationen:

»Det var vanvittigt. (...) Jeg ved ikke engang, hvem der kunne finde på det her og hvorfor,« lyder det fra kollegaen, der ifølge avisen har ønsket at få sit navn udeladt.

Efterforskere leder nu efter gerningsmanden. Motivet for skuddrabet er ifølge CNN fortsat uvist.

Over for The New York Post understreger politiet, at de ikke udelukker noget i deres efterforskning endnu – end ikke, hvorvidt mordet kunne hænge sammen med en parkeringskonflikt i området.

Johnny Pizarro var ansat til at håndhæve parkering for produktionsselskabet.