Denne gevinst får onsdagslotto til at blegne

Mega Millions har i dag en jackpotpulje på højkant, som ville gavne et hvert statsbudget.

Lottospillere over hele USA håber på at ramme rigtigt i dagens Mega Millions-trækning. Jackpotpuljen lyder på 540 millioner dollar svarende til godt og vel tre milliarder kroner! Fold sammen
Læs mere
Foto: JONATHAN ALCORN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den største præmiesum nogensinde bliver måske udtrukket i dag i det amerikanske lotteri Mega Millions. Jackpotpuljen er på 540 millioner dollar eller godt og vel tre milliarder kr. Men det er før skat.

De heldige kan vælge at få hele beløbet udbetalt på en gang, men man kan også få det i faste rater over 26 år.

Fox News fortæller, at det ikke har været den rene lykke for tidligere vindere af store summer i lotterier.

Lottoskæbner

Jack Whittaker vandt 315 millioner dollars i 2002. Han blev frarøvet 545.000 dollars på en strip-bar. Hans datter og barnebørn blev senere fundet døde og han blev senere beskyldt for at have hævet en check uden dækning på 1,5 millioner dollars for at dække en spillegæld.

Juan Rodriguez var parkeringsvagt og vandt 149 millioner dollars i 2004. Kort efter gevinsten krævede hans kone skilsmisse og drog af med halvdelen af pengene.

Fred Topous Jr. vandt 57 millioner dollars i 2008. Han havde været fængslet for sexforbrydelser, og har hyppig meldepligt indtil 2024.

Billy Bob Harrell, Jr. var præst og vandt i 1997 31 millioner dollars i Texas. Han blev skilt og begik senere selvmord med et haglgevær.

Jeffrey Dampier vandt i 1996 20 millioner dollars og startede en popcornforretning i Florida. 9 år senere blev han kidnappet og myrdet af sin svigerinde i et forsøg på at afpresse familien for penge.

Men mon ikke dagens lottospillere er særdeles ligeglade.