De skrev, at han var død. Nu viser det sig, at det bare var noget, konen »troede«

Det er sådan en slags fejltagelse, der kan virke mystisk. Ikke desto mindre fik hustruen verden til at tro, at hendes mand var død.

Han er særligt kendt for den amerikanske tv-serie »Leave it to Beaver«. Tony Dow (t.h) blev erklæret død tirsdag morgen – men det skulle vise sig at være en fejltagelse. Fold sammen
Læs mere
Foto: Fred Prouser/REUTERS/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den amerikanske skuespiller og filmproducent Tony Dow blev erklæret død tirsdag morgen.

Om eftermiddagen var han dog i live igen.

77-årige Dow er bedst kendt for sin rolle i den gamle amerikanske tv-serie »Leave it to Beaver«. Hans annoncerede død blev beskrevet i flere amerikanske medier, herunder The New York Times.

Medierne har efterfølgende måttet til tasterne og justere: For Dow er ikke død, som hans hustru »troede«, og som hun fik fortalt hans ledelsesteam ifølge The New York Post.

Meldingen fra hustruen fik teamet til at skrive på Tony Dows officielle Facebook-side, at skuespilleren altså var gået bort.

Opslaget var skrevet af Frank Bilotta og Renee James, der er Tony Dows managere, og som ifølge dem selv er hans »nære venner«.

Dows kone er ifølge Bilotta og James meget »bestyrtet« over fejlen, som The New York Post skriver:

»Vi har siden modtaget et opkald fra Tonys svigerdatter, der siger, at selvom Tony ikke har det godt, er han endnu ikke gået bort. Tonys søn Christopher og hans svigerdatter Melissa har også været ved hans side, og vi vil holde jer orienteret om fremtidige opdateringer,« lød det fra hans team.

Facebook-opslaget er siden blevet slettet.

Tony Dow har kræft. Hans søn har efter fejlen skrevet på Facebook, at faren er i live derhjemme, men at han ikke er rask.

»Han er i sine sidste timer,« lyder det fra sønnen.