Dansk direktør om skuddrama i München: »De måtte løbe forbi døde mennesker for at komme ud af centeret«

Finn Poulsen, der er direktør i Bestseller, har tre butikker i det store shoppingcenter Olympia i München, som fredag aften har været udsat for skyderi. Mindst ni personer er dræbt.

München i 'akut terrortilstand': Folk evakuerer fra shoppingcenteret i München, hvor der fredag har fundet en skudepsiode sted. Fold sammen
Læs mere
Foto: Stringer/Palle Hedemand.
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tidligt fredag aften affyrede en eller flere gerningsmænd skud i det tyske shoppingcenter Olympia (OEZ) i München. I OEZ-centeret har den danske Bestseller-koncern tre ONLY og Jack & Jones butikker.

Til BT siger Finn Poulsen, at der var kaos blandt de ansatte i de danske butikker i shoppingcenteret Olympia fredag aften. 

»De måtte løbe forbi døde mennesker for at komme ud af centeret. En af terroristerne stod og skød få meter fra vores ONLY og Jack&Jones-butikker,« siger Finn Poulsen.

»Inde i byen sidder vores kollegaer stadig på politiets ordre bag låste døre på butikkernes kontorer på såvel Neuhauserstrasse som Hofstat shopping-arcade,« siger Finn Poulsen.

Politiet i München skriver på Twitter, at mindst ni personer er dræbt efter skudpesioden i byen. Dertil kommer et endnu ukendt antal sårede.