Brite løb med verdens bedste job

Efter 34.000 ansøgninger fra 200 lande, blev det den 34-årige brite Ben Southall, der fik tjansen med at passe på en ø i Australien i de næste seks måneder

Foto: Eddie Safarik
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

LONDON: Det lyder som et job, som de fleste vil påtage sig gratis: Jobbeskrivelsen lyder på at snorkle, nyde vejret, blive gode venner med de lokale og blogge lidt. Og det på Hamilton Island, der befinder sig midt i det australske Great Barrier Reefs turkisblå vand.

Men 34-årige Ben Southall fra Hampshire, der sikrede sig jobbet foran 33.999 andre ansøgere får omkring 620.000 kroner for ulejligheden i løbet af de seks måneder kontrakten løber.

Valget faldt på den erfarne guide, globetrotter og svømmer efter han havde kæmpet sig frem til en finale med 16 deltagere, der blev inviteret til Hamilton Island af turistmyndighederne i Queensland. Her måtte deltagerne igennem et opslidende forløb med svømning, udendørs grillaftener og besøg på et spa.

De blev også bedt om at give prøver på deres evner for at blogge og måtte deltage i egentlige jobsamtaler i den endelige udvælgelsesproces.

Jobbet blev udlovet som et led i at forsøge at skabe opmærksomhed om turisme i Australien, der har været hårdt ramt af den økonomiske krise.

- Jeg er utroligt beæret over at have fået jobbet, og jeg håber bare at jeg kan udfylde forventningerne og at mine svømmeevner er gode nok,” sagde en glædesstrålende Ben Southall, da han på australsk tv fik overbragt nyheden om, at han havde fået jobbet.

Tjek jobbet her: Islandreefjob.com

Se Ben Southalls ansøgning på Youtube her: