Botox i en skønhedskonkurrence. Hvordan kan det være en nyhed?

I Saudi-Arabien plages man lige nu af en skandale, fordi tolv deltagere i landets årlige skønhedskonkurrence for kameler er blevet taget i urent trav. Altså Botox.

I Saudi-Arabien plages man lige nu af en skandale, fordi tolv deltagere i landets årlige skønhedskonkurrence for kameler er blevet taget i urent trav. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er tale om doping, lad det være sagt på forhånd.

I Saudi-Arabien plages man lige nu af en skandale, fordi tolv deltagere i landets årlige skønhedskonkurrence for kameler er blevet taget i urent trav.

Jovist, der er stor prestige forbundet med sejren, og en samlet præmiesum på godt 193 millioner kroner kan også have lokket fordærvede sjæle til. Men alligevel:

De tolv kameler er blevet afsløret i brug af Botox, der skulle gøre deres naturlige hængemuler lidt mere dragende og prisværdige. For ud over smukke ører anses en fyldig mule for afgørende, når en kamels skønhed skal bedømmes.

»De bruger Botox til mulen, overlæbe, underlæbe og selv kæben,« siger en fortørnet Ali al-Mazrouei til avisen The National i De Forenede Arabiske Emirater. Og han må vide, hvad han taler om, for han præsenteres som kamelopdrætter.

Den månedlange festival er den største af sin art i Golfen, og den omfatter op til 30.000 kameler.kvist.