Bombehold undersøger genstand i hus efter Manchester-angreb

Et bombehold er kaldt ud til en adresse i Wigan, hvor politiet har fundet en mistænkelig genstand.

Britisk politi har torsdag brugt flere timer på at undersøge et hos i Wigan i forbindelse med efterforskningen af et bombeangreb i Manchester mandag. Der er fundet en mistænkelig genstand i huset, bekræfter politiet. Scanpix/Jon Super Fold sammen
Læs mere

Manchester. Britisk politi har torsdag brugt flere timer på at undersøge et hus i Wigan i forbindelse med efterforskningen af et bombeangreb i Manchester mandag.

Der er fundet en mistænkelig genstand i huset, bekræfter politiet.

Bombehold er på stedet, og man har torsdag aften evakueret de nærmeste naboer af sikkerhedshensyn.

Wigan ligger 40 kilometer nordvest for Manchester.

Politiet foretog tidligere torsdag en ransagning af huset, efter at myndighederne onsdag havde anholdt en person i Wigan.

Fundet af en mistænkelig genstand har fået politiet til at tilkalde bombeeksperter.

22 personer blev dræbt og flere end 100 såret, da en bombe gik af i foyeren til Manchester Arena mandag aften, netop som en koncert med popsangeren Ariana Grande var slut.

Britiske myndigheder mener, at den 22-årige brite Salman Abedi stod bag selvmordsangrebet i arenaen. Han har libyske rødder.

Hans bror og far er siden blevet anholdt i Libyens hovedstad, Tripoli. Broren har ifølge libysk antiterrorpoliti sagt, at han og Salman Abedi var med i den ekstremistiske gruppe Islamisk Stat.

/ritzau/Reuters