Bombefund i Tyskland: 8.000 mennesker er evakueret

En bombe fra Anden Verdenskrig er blevet fundet i den tyske by Düsseldorf, og flytrafikken bliver indstillet.

Politimænd afspærrer en vej nær stedet, hvor en ueksploderet bombe fra Aden Verdenskrig blev fundet i Düsseldorf. Fold sammen
Læs mere
Foto: DAVID YOUNG
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En 250 kilo tung britisk bombe blev onsdag aften fundet på en byggeplads, og 8000 mennesker er blevet evakueret. Det skriver det tyske medie WDR.

Bomben skal torsdag detoneres. Flere store veje er blevet spærret af, jernbanetrafikken i området er blevet indstillet, og en talskvinde fra lufthavnen i Düsseldorf fortæller, at flytrafikken vil blive midlertidigt indstillet, når detoneringen finder sted.

Mennesker, der bor eller arbejder i en radius af en kilometer fra stedet, hvor bomben blev fundet, er blevet evakueret. Detoneringen begynder så snart området er evakueret, og ifølge WDR beskriver politiet bomben som »temmelig farlig.«

Det er ikke første gang, at en bombe fra Anden Verdenskrig er dukket op. I december 2016 blev der ligeledes fundet en bombe fra Anden Verdenskrig i den tyske by Augsburg i Bayern.

Dengang blev 50.000 mennesker evakueret, og i 2014 døde en person, da en bombe fra Anden Verdenskrig eksploderede på en byggeplads.