Bhuttos søn indtager den politiske scene

På femårsdagen for sin mors død holdt 24-årige Bilawal Bhutto sin første offentlige tale.

Bilawal Bhutto Zardari, søn af den tidligere Pakistanske premierminister Benazir Bhutto, lytter her til sin far tale på femårs-dagen for attentatet, der kostede Benazir Bhutto livet. Fold sammen
Læs mere
Foto: NADEEM SOOMRO
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

PAKISTAN: Den myrdede pakistanske premierminister Benazir Bhuttos søn, 24-årige Bilawal Bhutto Zardari, gav på femårsdagen for sin mors død torsdag sin første større offentlige tale. Det gjorde han foran flere hundredetusinder af tilhængere på det familiedrevne mausoleum i Larkana i den sydlige provins Sindh.

Politisk analytiker Hasan Askari fortæller AFP, at arrangementet var »den formelle lancering af Bilawal Bhutto Zardari som politiker«, oplyser Al Jazeera.

24-årige Bilawal Bhutto Zardari, som er søn af den nuværende præsident Asif Ali Zardari, er endnu for ung til at stille op til en politisk post, da minimumsalderen er 25 år, men det ventes, at han får symbolsk betydning ved landets parlamentsvalg.

Hans mor, der to gange blev valgt til premierminister, blev myrdet efter et valgmøde i Rawalpindi, hovedkvarteret for Pakistans hær, 27. december 2007.

BNB