Berlusconi kobles til flere prostituerede

Anklageren i Milano kobler nu Berlusconi til flere unge prostituerede gennem blandt andet telefonaflytninger.

Anklagemyndigheden i Milano har beviser på, at den italienske premierminister Silvio Berlusconi, har haft seksuelle forhold til prostituerede, som han indlogerede i gratis luksuslejligheder, står der i dokumenter, som blev offentliggjort fredag.

Retten undersøger i øjeblikket forholdet mellem Berlusconi og den marokkanske mavedanserinde Ruby, som premierministeren mistænkes for at have dyrket sex med, da pigen var under 18 år.

- Et betydeligt antal unge piger har prostitueret sig selv i selskab med Silvio Berlusconi i hans ejendomme til gengæld for penge, skriver anklageren i Milano i et brev til Deputeretkammeret, hvor der bedes om tilladelse til at ransage flere Berlusconi-ejendomme.

Anklagemyndigheden siger, at den har fundet "rigelige beviser" til at retfærdiggøre ransagninger af adresser, som den 74-årige politiker har udlånt gratis til unge kvinder, som deltog i premierministerens fester i et hus tæt på Milano.

Anklagerens dokumenter citerer Ruby for at sige, at "visse unge kvinder, som deltog i disse fester, fik gratis adgang til lejligheder i Milano Due", et beboelsesområde, som er opført af Berlusconis firma Fininvest.

Mavedanserinden, hvis rigtige navn er Karima El Mahroug, "frekventerede Berlusconis Arcore-residens (i Milano, red.) mellem februar og maj 2010", siger anklageren, som har telefonaflytninger, der beviser dette.

- Silvio vil ikke holde op med at ringe til mig...Han siger: Ruby, jeg vil give dig alle de penge, som du vil have. Jeg vil dække dig i guld, så længe du skjuler alt. Sig ikke et ord til nogen, citeres Ruby for i en samtale.

- Min sag er kendt i hele verden. Jeg har talt med Silvio og fortalt ham, at jeg vil have noget ud af dette...Fem millioner for at have tilsmudset mit navn, siger hun.

/ritzau/