Amy Winehouse begraves i dag

Den afdøde sangerinde bliver tirsdag bisat ved en privat begravelse for familie og venner.

Amy Winehouses forældre står berørte og kigger på de mange blomster, fans har lagt ved deres afdøde datters hjem i London. Fold sammen
Læs mere
Foto: LUKE MACGREGOR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den 27-årige sangerinde Amy Winhouse, som lørdag blev fundet død i sin lejlighed i London, bliver stedt til hvile i dag.

Amy Winehouses repræsentant, Chris Goodman, vil ikke fortælle præcis, hvor og hvornår begravelsen finder sted. Men understreger, at det vil være en privat ceremoni for familie og venner.

Amy Winehouse som er jøde, skulle efter jødisk tradition være blevet begravet senest 24 timer efter sin død. Men bisættelsen blev forsinket på grund af obduktionen, som ifølge CNN ikke gav et endegyldigt svar på, hvad den medieombruste sangerinde døde af.

Svarene kommer måske først om to til fire uger, når Scotland Yard modtager resultaterne af hendes blodprøver. Det engelske politi har dog udelukket, at der kan være foregået en forbrydelse.

Familien er knust

Sangerindens familie har sendt en pressemeddelelse ud, hvor de beskriver, hvor stort et hul datterens død efterlader dem med:
Vi er blevet berøvet vores dejlige datter, søster og niece, Amy. Hun efterlader et kæmpe hul i vore liv. Vi søger sammen som familie for at huske hende, og vi vil sætte stor pris på, at vores privatliv bliver respekteret i denne svære tid.