Ahmadinejad: Israel bliver svagere hver dag

Israels styrke bliver mindre for hver dag, der går. Det sagde den iranske præsident Mahmoud Ahmadinejad på et møde med Hizbollah-leder Hassan Nasrallah.

Den iranske præsident Mahmoud Ahmadinejad mødtes torsdag med Hizbollah-leder Hassan Nasrallah i Syriens hovedstad Damaskus. Her fortalte Ahmadinejad, at Israels styrke bliver svagere og svagere, for hver dag der går. Det oplyser det iranske nyhedsbureau IRNA torsdag.

- Den indre ro i det libanesiske samfund er noget, der giver håb, men zionist-regimet bliver svagere hele tiden. Det libanesiske folk kan klare et hvert angreb. De er mere sejrsrige end det zionistiske regime, har Ahmadinejad sagt til Hassan Nasrallah ifølge IRNA.

Iran er en støtte til den shiamuslimske militante gruppe, og landet frydede sig over Hizbollahs modstand mod den israelske hær i sidste sommers krig. Teheran afviser imidlertid anklager fra Vesten, om at landet sender våben til Hizbollah.

Ahmadinejad mødtes med Nasrallah i Teheran tilbage i august 2005, kort før han blev præsident, og de to herrer mødtes atter en gang i Damaskus i januar 2006.

/ritzau/