Ældre dame er kørt ind i en gruppe mennesker ved svensk sygehus

En ældre dame er ved 13-tiden kørt ind i en gruppe mennesker ved et svensk sygehus, erfarer svensk medie. Tre personer er kommet alvorligt til skade.

Foto: TT NEWS AGENCY. En personbil har påkørt et ukendt antal mennesker ved et sygehus i Stockholm. Arkivfoto.
Læs mere
Fold sammen

En personpåkørsel fandt sted kort før kl. 13 i Sverige, hvor en ældre dame har påkørt en gruppe mennesker.

Alarmcentralen meddeler, at tre personer er kommet alvorligt til skade, da en bil kørte ind i en gruppe mennesker foran et sygehus i Sverige. Det skriver det svenske medie Expressen.

Politiet fortæller til svensk radio, at kvinden ved en fejl kom til at trykke på speederen, og at påkørslen var et uheld.

Kvinden skulle efter sigende være omkring 80 år, og hun er ifølge Expressens oplysninger rystet, men uskadt efter episoden.

Hændelsen skulle være sket kort før tirsdag klokken 13, hvor indmeldingen havnede hos Stockholms Politi 12:57.

Sygehuset ligger i den svenske by Högdalen, som ligger Stockholm kommune.

»Det er en personbil, som skal have påkørt et ukendt antal personer,« siger Anna Westberg, der er pressetalsmand for Stockholms Politi.

»Vi kender ikke omfanget af skaderne,« siger hun.

Chaufføren var ifølge en ansat ved Stockholms brandvæsen stadig i bilen, da politiet ankom.

En udrykningshelikopter og flere ambulancefolk er til stede, skriver Expressen, der melder en højspændt situation foran sygehuset i Högdalen.

En svensk reporter beretter om, at man ikke kan se nogen tilskadekomne, men at indgangen til sygehuset er fuldstændig ødelagt. Sygehusets personale er ikke blandt de tilskadekomne.