39 døde efter eksplosion i Indien

Omkring 39 mennesker har mistet livet efter to eksplosioner i det sydlige Indien. Lokal minister formoder, at terrorister står bag.

To eksplosioner inden for få minutter har lørdag kostet omkring 39 mennesker livet og kvæstet mere end 50 i byen Hyderabad i det sydlige Indien. Det oplyser det lokale politi.

Hyderabad ligger i staten Andhra Pradesh, og chefministerens talsmand Chandrashekar Reddy fortæller, at det lokale styre mistænker terrorister for at stå bag de to eksplosioner.

- Chefministeren mistænker terroraktivitet. Der er erklæret rødt alarmberedskab over hele byen, siger Chandrashekar Reddy til nyhedsbureauet AFP.

Den ene eksplosion fandt sted i en forlystelsespark, hvor et lasershow fandt sted, og politiet mener, at det kan skyldes en "improviseret eksplosionsanordning." Syv mennesker blev dræbt på stedet, men to andre døde på hospitalet af deres kvæstelser.

Den anden eksplosion skete ved en populær udendørs restaurant, sandsynligvis en gascylinder der sprang i luften. Her blev mindst 11 mennesker dræbt.

/ritzau/