23-årig mand er anholdt efter bombeangreb i Manchester

Britisk politi har anholdt en 23-årig mand, der sættes i forbindelse med bombeangrebet mandag aften.

Det britiske politi melder om 22 dræbte og mindst 59 sårede i en eksplosion ved Manchester Arena efter en Arianna Grande-koncert sent mandag aften. Premierminister Theresa May kalder angrebet afskyeligt. Angrebet efterforskes som et muligt terrorangreb. / AFP PHOTO / Paul ELLIS Fold sammen
Læs mere
Foto: PAUL ELLIS

Manchester. Britisk politi har anholdt en 23-årig mand, der sættes i forbindelse med bombeangrebet mod Manchester Arena.

- Med hensyn til optrinet mandag aften i Manchester Arena kan vi bekræfte, at vi har anholdt en 23-årig mand i South Manchester, skriver politiet på Twitter.

Der er ikke yderligere detaljer.

Britisk politi kender identiteten på bombemanden i Manchester, som døde under angrebet, men vil vente med offentliggøre navnet, fortæller premierminister Theresa May.

Foran Downing Street 10 i London fortæller hun, at mange af de 59, der er såret ved bombeangrebet mandag aften, befinder sig i en livstruende situation.

Gerningsmanden detonerede sin bombe ved en af udgangene i Manchester Arena, siger hun.

Indenfor havde 21.000 mennesker overværet en koncert med den amerikanske sangerinde Ariana Grande. Koncerten var netop slut, da bomben blev detoneret og dræbte 22.

/ritzau/AFP

Læs mere