23-årig kvinde sigtet for »voldtægt« mod taxachauffør i USA

Det vides endnu ikke, hvorfor - eller hvordan - hun gjorde det. Men under et røveri mod en taxachauffør valgte en 23-årig kvinde angiveligt at »voldtage« ham.

ARKIVFOTO Fold sammen
Læs mere
Foto: JIM WATSON

Sammen med en mandlig ven på 20 år, ringede den amerikanske kvinde sent om natten den 28. januar efter en taxa fra et hotel i byen Fremont i Ohio.

Kort tid efter taxaen ankom, og efter at have sat sig ind i den, gik de til angreb på den 29-årige chauffør.

Det skriver flere medier - blandt andet Telegraph.

Ifølge sigtelsen mod dem holdt manden en kniv mod den 29-åriges hals, mens kvinden, der er fra Ohio, af endnu uvisse årsager begyndte at begå et »seksuelt overgreb«, som ikke er nærmere beskrevet, på ham, mens der samtidig forsvandt godt 225 kroner fra taxachaufførens pung.

Til Telegraph fortæller politiinspektør Robert Ring:

»Vi ved ikke, hvorfor hun gjorde det. Måske var det for at distrahere, så de kunne tage pengene fra ham.«

Efter overgrebet flygtede kvinden og manden fra stedet, har chaufføren senere fortalt til politiet.

Ifølge sigtelsen er den 23-årige kvinde anklaget for »med vilje at have tvunget« offeret til at engagere sig i et seksuelt forhold »med magt eller trusler om magtanvendelse«.

Kvinden blev anholdt i sagen i forrige uge og sidder nu varetægtsfængslet i Hancock County Jail, hvor kautionen er sat til omkring en halv million kroner. Hun er sigtet for både røveri og det, som flere medier beskriver som »voldtægt«. Hun har ifølge BBC to tidligere domme bag sig for narkorelaterede forbrydelser.

Manden er endnu ikke anholdt i sagen, og politiet jagter ham fortsat.

Taxachaufføren slap fra hændelsen uden fysiske skader.