20-årig afhøres efter knivdrab på otte børn i Australien

Endnu uklare omstændighede efter otte børn mellem 18 måneder og 15 år er fundet knivdræbt i et hus i Australien.

Den lokale Cristal Aitkenson er på vej med blomster, som skal lægges foran det hus i Manoora nær Cairns, Australien, hvor otte børn fredag blev fundet knivdræbt. Fold sammen
Læs mere
Foto: ROMY BULLERJAHN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Australsk politi er fredag aften lokal tid i gang med »tale« med en 20-årig mand, som angiveligt skulle have befundet sig på den adresse i byen Cairns, hvor otte børn i alderen 18 måneder til 15 år fredag formiddag lokal tid blev fundet knivdræbt.

Det oplyser politiets talsmand Bruno Ascinar ifølge The Australian.

Australske medier har tidligere rapporteret, at den 20-årige skulle være storebror til de otte dræbte børn, og at det også var den 20-årige, der fandt de dræbte og slog alarm til politiet.

De oplysninger ønsker politiets talsmand dog hverken at be- eller afkræfte.

Politiets teknikere er samtidig i fuld gang med at undersøge det hus, hvor de otte børn blev fundet dræbt.

»Dette er bestemt en tragisk begivenhed – så mange dræbte på ét sted. Det er en af de mest alvorlige ting, jeg nogensinde har arbejdet med,« siger politiets talsmand.

Ud over de otte dræbte børn og den 20-årige mand, hvis relation altså endnu ikke er bekræftet officielt, er også en 34-årige involveret i sagen. Kvinden, der er mor til i hvert fald syv af børnene, er indlagt på hospitalet, men er uden for livsfare.