13-årig anholdt for drab på lærer i Barcelona

Catalansk politi har anholdt en 13-årig dreng, efter han angiveligt skød og dræbte en lærer med en armbrøst og sårede fire andre personer på en skole i Barcelona.

Foto: TONI GARRIGA. Catalansk politi har anholdt en 13-årig dreng, efter han angiveligt skød og dræbte en lærer med en armbrøst og sårede fire andre personer på en skole i Barcelona.
Læs mere
Fold sammen

SPANIEN: En 13-årig dreng er blevet anholdt af catalansk politi, som mistænker ham for at have skudt og dræbt en lærer med en armbrøst og såret fire andre personer på en skole i Barcelona mandag morgen. Det skriver flere spanske medier.

Angrebet skete på skolen Joan Fuster i kvarteret Sant Andreu klokken 9.20 mandag, da drengen mødte op for sent op i skole.

Ifølge Thelocal.es forsøgte den dræbte lærer at beskytte en anden lærer, da drengen gik til angreb. Den dræbte lærer kom angiveligt løbende fra et andet klasselokale, da han hørte skrig. Han blev dræbt, da den 13-årige skød ham i brystet med armbrøsten.

Flere spanske medier rapporterer, at den 13-årige dreng også skød mod en kvindelig lærer, da hun åbnede døren for ham. Drengen skød angiveligt også mod kvindens datter, som er elev på skolen.

Blandt de sårede er både elever og lærere, og ifølge den spanske avis La Vanguardia var drengen også bevæbnet med en dolk.