Kathrine forsøger at få sønnen til at spise broccoli og æbleskiver med lige stor begejstring – hun kan have knækket koden

Kathrine Nielsen har en bestemt tilgang, når det handler om at sikre, at sønnen på otte år har en sund livsstil – uden at tale sundhed med ham. Metoden flugter med den retning, Julemærkehjemmet og en børnepsykolog anbefaler.

Kathrine Nielsen prøver at se tingene i et større billede, når det omhandler sønnen Mikkels kost. Hvis ikke han har spist grøntsager til frokost, går det nok, for så er hun opmærksom på at servere mere grønt til aftensmaden. Det er Mikkel til venstre - og hans bror Mathias, som hun har på armen. Asger Ladefoged

Kartofler, frikadeller, æbleskiver og broccoli serveret i ét sammensurium. Det er næppe noget, man ser i mange børnefamilier.

Men det er muligvis – sammen med andre tiltag – en måde til at komme omkring børns sundhed uden at tale vægt og kalorier.