Københavns Politi efterlyser vidner, som har set hvid varevogn efter eksplosion ved Skattestyrelsen – Var i Danmark i 70 minutter

Vidner, som har set en hvid varevogn efter eksplosion ved Skattestyrelsen 6. august, efterlyses nu af Københavns Politi. Politiet antager, at gerningsmændene har kørt i varevognen, som er en Citroen Berlingo. Bilen var på dansk jord i cirka 70 minutter, formoder politiet.

Det er denne hvide varevogn, som Københavns Politi søger oplysninger om. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Københavns Politi søger nu vidner, der har set en hvid varevogn efter eksplosionen ved Skattestyrelsen tirsdag den 6. august. Bilen kørte formentlig over Øresundsbroen tirsdag aften omkring klokken 21:40. Kun 70 minutter senere, klokken 22:50, kørte bilen tilbage over Øresundsbroen igen.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

»Vi arbejder ud fra en antagelse om, at gerningsmændene har kørt den her rute. Det kan ikke udelukkes, at bilen er stoppet undervejs, og at de mistænkte har mødt andre personer. Vi vil derfor meget gerne i kontakt med vidner, der har set bilen på eller i nærheden af ruten,« siger vicepolitiinspektør Brian Belling og tilføjer:

»Det kan være, at nogen har taget fotos eller video, hvor bilen tilfældigt er kommet med på billederne, fx GoPro-kameraer, Dashboard-kamera eller lignende. Vi er derfor interesserede i at komme i kontakt med alle, som har været på ruten i det anførte tidsrum, og selvfølgelig særligt de, der har optagelser, eller har bemærket noget eller nogen omkring en bil som den de mistænkte har anvendt.«

Vidner kan kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.