42-årig blev overfaldet, banket og fik stjålet sin jakke, bukser og sko. Nu er fire unge fængslet i sagen

Fire unge i alderen 16 til 20 år er blevet anholdt for et overfald ved Brøndby Strand Station i oktober. Politiet efterlyser et specifikt vidne i sagen.

En 42-årig mand blev overfaldet af en gruppe mænd natten til 26. oktober på Brøndby Strand Station. I eftermiddag bliver de formodede overfaldsmænd fremstillet i grundlovsforhør. Politiet efterlyser vidner, der kan hjælpe efterforskerne i sagen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Sylvest Andersen/Ritzau Scanpix

Cirka klokken kvart over tre natten til lørdag 26. oktober blev en 42-årig mand overfaldet og berøvet ved S-togstationen Brøndby Strand. Forinden var han blevet chikaneret og truet af en gruppe unge mænd. Fire personer er nu varetægtsfængslet i sagen.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi  torsdag. Alle fire nægter sig skyldige.

Den ene af de fire blev anholdt onsdag, mens de øvrige tre anholdelser fandt sted på forskellige adresser i Brøndby Strand torsdag morgen. De er nu sigtet for groft overfald og røveri, fortæller politikommissær Andreas Mollerup.

Frarøvet sin jakke, sko og bukser

Den 42-årige mand var på vej hjem med S-toget, da han blev chikaneret og truet af gruppen. For at slippe væk fra dem valgte han at stå af på Brøndby Strand Station. Det gjorde de unge dog også, og på en parkeringsplads lige uden for stationen blev den 42-årige overfaldet.

Under overfaldet blev han sparket og slået, og han fik brud på næse og kæbe. Derudover blev han, ifølge politiets pressemeddelelse, frarøvet sin jakke, bukser, sko, mobiltelefon, nøgler og diverse kort.

De fire unge, der er mellem 16 og 20 år, blev torsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup, hvor de er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Københavns Vestegns Politi efterlyser et specifikt vidne i sagen. Det drejer sig om en mand på cirka 40 år, almindelig af bygning, skaldet eller karseklippet og med skægstubbe eller fuldskæg. Ifølge politiets efterforskning talte den 42-årige med manden umiddelbart inden overfaldet. Ligesom offeret og de unge mistænkte stod han af på Brøndby Strand Station.

På vej ned ad trappen på Brøndby Strand Station fik han kastet indholdet af en øl eller lignende i hovedet.

»Denne mand vil vi meget gerne i kontakt med, da han kan have centrale oplysninger i sagen,« siger politikommissær Andreas Mollerup.