Her er bombemanden

Politiet har offentliggjort videoer af den mistænkte bombemand. Se dem her.

Bombemanden, der har opholdt sig i Danmark i flere dage før detoneringen er flere gange blevet fanget på film. Onsdag 8. september klokken 12:27 gik ind på Østerbro Posthus på Øster allé. I samme øjeblik blev han fanget af posthusets overvågningskameraer. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Politiet har offentliggjort flere videoer af den formodede terrorist, som blev hårdt såret ved en eksplosion på Hotel Jørgensen i fredags.

Herunder kan du se den mistænkte flygte fra hotellet i sekunderne efter, han er blevet såret af eksplosionen.

Web-tv: Her er bombemanden på Hotel JørgensenVideoen starter dog cirka 40 minutter før sprængningen, hvor bombemanden går ind på et toilet på Hotel Jørgensen.

Politiet har skrevet ind i videoen, at den mistænkte sad på toilettet i cirka 38 minutter. Efter den periode så eksploderer sprængstoffet, og han bliver såret.Tydeligvis forvirret og chokeret farer han rundt på hotellet, inden han slipper ud af hoveddøren. Et medlem af personalet følger efter ham.

Web-tv: Her er bombemanden på posthuset

Braget er tydeligvis blevet hørt af personale og gæster, der forbløffet ser til, da den formodede terrorist, løber forbi dem.

Billedserie: Bombemanden fanget på overvågningskamera

Manden er 180 cm. høj og har mellemøstligt eller sydeuropæisk udseende. Han taler flydende fransk og sikkert også andre sprog. Han har brugt tre forskellige identiteter i forbindelse med sit ophold i København.

Politiet ved ikke, hvornår og hvordan manden er kommet til København, eller hvor han kommer fra i verden. Der er dog blevet fundet papirer på manden eller i mandens bagaage, der fører til Belgien. Hans fingeraftryk er ligeledes ukendte.