Storklubs anfører var skræmt: 'Ambulancen kom ikke'

Skjern Håndbolds norske anfører, Bjarte Myrhol, blev i sidste uge akutindlagt og opereret for et hul i tarmen.

Nu fortæller han om episoden, der i første omgang skræmte ham.

»Jeg sad og drak min kaffe. Så gik der hul på tarmen, og det blev akut. Vi ringede efter ambulancen. Den kom ikke, men min kone kørte mig så på sygehuset,« fortæller han på et pressemøde i Oslo ifølge NRK.

Det var anden gang inden for fire måneder, at den 37-årige nordmand blev hasteindlagt.

Og selvom han nu har det godt efter operationen, nåede han at blive lidt skræmt.

»Jeg blev lidt forskrækket, men det her handlede jo ikke om liv eller død. Derfor går jeg heller ikke rundt og er bekymret. Jeg kommer til at være på penicilin fremover, men jeg har ikke fået nogen restriktioner i forhold til håndbold,« fortæller veteranen.

Skjern-profilen har da også tidligere været igennem langt mere alvorlige perioder. Tidligere i karrieren var han nemlig ramt af testikelkræft.

I første omgang var der spekulationer om, at nordmanden ville stoppe på landsholdet, og at han vil stå foran en lang pause som konsekvens af sygdomsforløbet.

Men de rygter fik han i en pressemeddelelse torsdag manet til jorden. I stedet er planen, at han inden for få uger vil være tilbage på banen for Skjern Håndbold, inden han vil med Norge til EM i januar.

I den forbindelse afslørede han også, at han skal igennem en ny operation.

»Det er en nødvendighed, at jeg skal gennem en ny operation for at fjerne 20-25 centimeter af tarmen, men indgrebet kan først foretages, når betændelsen om to-tre måneders tid er væk,« fortæller Bjarte Myrhol.

Holdkammeraterne i Skjern fortsætter imens jagten på succes i herrernes håndboldliga, der nu går under navnet Primo Tours Ligaen. Vestjyderne er lige nu på femtepladsen med 13 point efter de første 11 kampe.