Sander Sagosen skifter til Kiel: 'Det er et eventyr, jeg vil være med i'

23-årige Sander Sagosen skifter Paris ud næste år.

For den norske verdensstjerne skifter fra PSG til THW Kiel, når kalenderen skriver sommer 2019.

Det fortæller den tyske klub selv i et opslag på Twitter, hvor de har lavet en video af Sander Sagosen, der har skrevet under på en tre-årig kontrakt.

»Kiel var den store klub, da jeg var lille. Og der er en interesse for klubben, der ikke findes noget andet sted i verden. Det er et eventyr, jeg vil være med i,« siger Sander Sagosen til VG.

Den norske håndboldstjerne var et af de varme navne ved årets VM i Herning, og det skyldtes blandt andet at han i PSG spiller sammen med den danske stjerne Mikkel Hansen.

De to blev sammenlignet en del under årets slutrunde - ikke mindst fordi Danmark mødte Norge to gange. En snak, som Mikkel hansen dog ikke lod sig påvirke af, fortalte han.

»Nej, egentlig ikke. Det motiverer os begge til forhåbentligt at ramme et højt niveau og vil vise, at vi begge er dygtige spillere,« sagde danskeren inden finalen, som Danmark som bekendt vandt.

Også i THW Kiel får Sander Sagosen danske landsholdsspillere som holdkammerater, for både Niklas Landin og Magnus Landin spiller for den tyske klub.

Opdateres...