Nikolaj Jacobsen skal træffe svær finale-beslutning: Her er hans deadline

 

Søndag morgen.

Her skal den danske landstræner Nikolaj Jacobsen senest meddele, hvilke spillere der er udtaget til det store brag. VM-finalen. Kampen, de alle drømmer om at spille.

Og her står han overfor en svær beslutning. For landstræneren har mulighed for at skifte Hans Lindberg ind i truppen, men det betyder også, at finale-drømmes slukkes for en anden spiller.

DHF oplyser til B.T. at deadline for at indskrive den endelige trup er klokken 9 søndag. Og forbundet oplyser, at landstræneren venter til sidste sekund med at træffe den endelige beslutning om, hvorvidt Hans Lindberg bliver en del af den. Formentlig på bekostning af Johan Hansen.

At Nikolaj Jacobsen venter skyldes, at han skal sikre sig, at alle spillere er friske.

Allerede efter kampen mod Chile, var Nikolaj Jacobsen tvunget til at bruge sin første af tre udskiftninger. Her var det netop Hans Lindberg, der måtte udgå af truppen, da han fik en skade.

Og efter kampen mod Norge måtte landstræneren skifte ud endnu engang, da René Toft Hansen blev skadet.

Ind kom hans bror, Henrik Toft Hansen, og efterfølgende lukkede landstræneren i for flere udskiftninger.

Den tredje - og sidste - udskiftning ville kun komme i brug, hvis én af målmændene blev ramt af en skade.

»Lige nu bliver der ikke skiftet. De nuværende 16 spillere i truppen er dem, der skal køre igennem,« sagde Nikolaj Jacobsen til TV 2 Sport.

Nu er der dog kun én kamp tilbage ved årets VM, udskiftningen er altså endnu ikke brugt, og dermed kan den komme i spil inden det store finalebrag mod Norge i Jyske Bank Boxen.

Kampen bliver spillet klokken 17.30 i Herning, og du kan følge den LIVE her på bt.dk både før, under og efter opgøret.