Nikolaj Jacobsen bekymret: 'Kapløb med tiden'

Landstræner Nikolaj Jacobsen siger det, som det er.

»Det går fremad, men jeg tror, at det bliver et kapløb med tiden med ham,« lyder det.

For fløjspilleren Lasses Svan kæmper ifølge TV 2 Sport lige nu for at blive klar til den EM-slutrunde, der venter om kun en uges tid.

Den danske fløjspiller blev skadet kort før jul, 19. december, da han efter en nærkamp med en modstander endte i en reklamebande.

Det gik ud over skulderen, og i øjeblikket er han ikke EM-klar. Han kan kun aflevere bolden, men ikke skyde på mål.

På et spørgsmål om, hvorvidt det får betydning for deltagelsen ved slutrunden, svarer han selv således:

»Det er svært at sige. Hvis ikke det bliver bedre, end det er i dag, er det selvfølgelig et problem, men igen er det gået fremad nærmest hver dag, siden skaden skete. Så jeg er optimistisk og rigtig glad for den opbakning, jeg får fra fysioterapeuterne. Med deres hjælp er jeg også optimistisk i forhold til at skulle blive klar,« siger Lasse Svan til TV 2 Sport.

Danmark spiller i den kommende weekend de sidste forberedelseskampe, når det gælder Golden League i Frankrig. Her er fløjspilleren helt sikkert ikke med.

Nikolaj Jacobsen har allerede fundet en potentiel erstatning for Lasse Svan, da Johan Hansen allerede er klar som backup.

Danmark er ved EM i indledende gruppe med Ungarn, Island og Rusland.

Vinder Danmark EM-slutrunden vil det danske landshold være indhaver af alle de store titler - EM, VM og OL - på samme tid. Det har kun Frankrig tidligere præsteret.