Mikkel Hansen: Nu skal jeg have en øl

 

Danmarks helt store stjerne Mikkel Hansen havde følelserne udenpå trøjen, da DR fangede ham umiddelbart efter VM-triumfen.

»Det har været nogle vilde dage, hvor der er sket en masse ting i mit liv. Jeg har fået en søn med min dejlige kæreste, og nu er vi blevet verdensmestre. Det er helt fantastisk,« siger VM-topscoreren til DR.

Den danske superstjerne blev kort efter spurgt af TV 2, om han var rørt over at endelig at kunne kalde sig verdensmester - og så endda efter en magtdemonstration i 31-22 sejren over Norge på hjemmebane i Boxen.

»Ja, det er jeg. Det er så stort. Det er ikke alle, som får lov at opleve at blive verdensmester på hjemmebane,« sagde Mikkel Hansen til TV 2.

»Vi har været tæt på en del gange, men denne gang lykkes det endelig,« tilføjede den danske bagspiller.

Mikkel Hansen mener at verdensmesterskabet kom i hus, fordi Danmark gennem hele turneringen viste et kæmpe overskud både taktisk og mentalt - såvel defensivt som offensivt.

»hver gang modstanderne kom op med noget nyt, havde vi et svar på det,« lød den nybagte fars forklaring.

Og apropos familieforøgelsen: DR spurgte Mikkel Hansen, om han overhovedet får tid til at fejre triumfen med en øl (eller måske to?) sammen med resten af de danske drenge, eller om han skal hjem til sin nyfødte søn.

»Det bliver nok begge dele,« lød det fra Mikkel Hansen med et smil.