KIF kan sikre sig ny ligasæson: Det bliver en vild kamp

KIF-træner Lars Rasmussen glæder sig til kampen mod Lemvig/Thyborøn, der kan sikre KIF ny sæson i ligaen.

Den islandske landsholdsspiller Olafur Gustafsson skal sammen med resten af KIF Kolding-mandskabet forsøge at sikre endnu en sæson i ligaen, når holdet lørdag er på besøg i Lemvig/Thyborøn. Patrik Stollarz/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Håndboldklubben KIF Kolding kan lørdag redde en miserabel sæson og sikre endnu en omgang i herrernes bedste række.

Det kræver dog en sejr på udebane over Lemvig/Thyborøn i nedrykningsspillet.

Vinderen af opgøret er endegyldigt sikret en ny sæson i ligaen, mens taberen skal spille playoffkamp mod TM Tønder om en plads i det fine selskab i næste sæson.

Den tidligere topklub KIF Kolding har langt fra haft en optimal sæson med blot 12 point i 26 kampe i grundspillet, internt ballade i truppen og en trænerfyring.

Alligevel tror holdets midlertidige træner, Lars Rasmussen, på en ny chance i ligaen.

- Det bliver en vild kamp og en fed kamp, og jeg glæder mig personligt enormt meget. Vi har haft overtaget mod Lemvig i denne sæson med en uafgjort kamp og en sejr.

- Jeg tror på at stå klokken 16.30 lørdag med sejren og juble over endnu en sæson i ligaen, siger han til KIF's hjemmeside.

Endnu en sæson i ligaen vil ikke blot være en sportslig succes, men det vil også give langt bedre vilkår for KIF's direktør, Christian Phillip, når han skal sikre bedre økonomi til klubben.

Sponsorer tøver nemlig i øjeblikket og venter på udfaldet af lørdagens skæbnekamp, forklarer han til JydskeVestkysten.

- Der er rigtig mange, der sidder og afventer. Der er rigtig mange, der sidder på hænderne, og det er forståeligt på grund af den situation, vi selv har bragt os i, siger han.

Kampen mellem KIF Kolding og Lemvig/Thyborøn fløjtes i gang klokken 15.

/ritzau/