Håndboldmestre barrikaderer målet og buldrer videre

Odenses defensiv tog modet fra Skanderborgspillerne, og mestrene tog endnu en klar sejr.

Målvogter Althea Reinhardt havde kontrol over Skanderborgs skytter. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Odenses danske håndboldmestre buldrer ufortrødent videre i den nye sæson.

Ulrik Kirkelys tropper efterlod ikke skyggen af tvivl om udfaldet, da holdet tirsdag aften var på besøg hos pointløse Skanderborg i kvindernes håndboldliga.

Den urytmiske kamp vil formentlig primært blive husket for, at det kun lykkedes østjyderne at lave seks mål i første halvleg – et sjældent lavt tal i den danske topliga.

Derfor var Odense aldrig truet og endte med at vinde med de knusende cifre 31-15.

Det var en kombination af hjemmeholdets sløje angrebsspil og en stærk fynsk defensiv, der gjorde det så enormt svært for Skanderborg at få scoret.

Blot 11 bolde fik østjyderne sendt mod mål i første halvleg. Det resulterede i seks magre scoringer og en komfortabel gæsteføring på 15-6.

Fra anden halvlegs start så det ud, som om Skanderborg havde brugt pausen godt. Holdet scorede to hurtige mål, men snart var kampen tilbage i sit vanlige mønster.

Odense havde totalkontrol over kampen, begge holdets målvogtere, Althea Reinhardt og Martina Thörn, stod med tårnhøje redningsprocenter, og det var kun et spørgsmål om, hvor stor afklapsningen ville blive.

Dermed har mestrene stadig ikke sat point til i en nærmest fejlfri sæsonindledning. Holdet er noteret for tre klare sejre og ligner igen en varm guldkandidat.

Landsholdsspilleren Mia Rej blev kampens topscorer med otte mål for odenseanerne.

/ritzau/