Dansk landsholdskomet holder pause

En pause.

Det har landsholdsspilleren Mathilde Hylleberg brug for - og derfor kommer hun ikke til at spille mere i denne sæson.

Begrundelsen fra stregspillerens klub, TTH Holstebro, lyder, at det skyldes 'håndbold-mæthed'.

Det sker efter en travl sæson, hvor Mathilde Hylleberg ikke bare har fået debut på landsholdet, men også var med til EM i december.

»Fra klubbens side er der fuld forståelse for Mathildes ønske om en pause og vi håber allesammen, at hun får en god pause fra håndbolden og vender stærkere tilbage,« lyder det fra TTH-direktør John Mikkelsen til klubbens hjemmeside.

Han fortæller videre om den 20-årige håndbolds hårde program igennem det seneste år.

»Det hårde og krævende program har siden januar 2018 været planlagt således, at træning, ligakampe, U20-samlinger, U20 VM i Ungarn, Udviklingslandsholdssamling, A-landsholdssamlinger, Golden League, EM slutrunde og Santander Pokalkampe kun har haft en sammenhængende pause på 7 dage. Ved siden af håndbolden har hun også skulle passe et 20 timers civilt arbejde i ugen. Derfor har hun nu brug for en pause,« siger John Mikkelsen .

Opdateres...

 

 

får en pause fra håndbolden i resten af 2018/19 sæsonen. Pausen skyldes en .

Mathilde Hyllebergs fravær i de seneste to klubkampe skyldes, at Mathilde har brug for en pause fra håndbolden, da hendes krop er slidt og træt.

-

- Fra klubbens side er der fuld forståelse for Mathildes ønske om en pause og vi håber allesammen, at hun får en god pause fra håndbolden og vender stærkere tilbage.

Al kontakt til Mathilde Hylleberg frabedes. Al henvendelse skal ske til følgende kontaktpersoner:

John Mikkelsen: 22 11 99 59
Pether Krautmeyer: 23 41 40 60
Brian Hylleberg: 29 89 24 80