Brød løfte til klub - nu er norsk stjerne færdig ved EM

 

Norge har mistet en vigtig spiller ved EM-slutrunden.

»Det er bittert, men der er ikke noget at gøre ved det,« siger Magnus Abelvik Röd.

Norsk TV 2 skriver mandag, at undersøgelser har vist, at fløjspilleren har et brud i den ene fod. Det fik han i søndagens mellemrundekamp mod Sverige, og det betyder, at han ikke længere kan komme på banen ved den igangværende slutrunde.

Skaden kom ironisk nok på samme dag, som Jim Gottfridsson - svensk landsholdsspiller og klubkammerat i tyske Flensburg-Handewitt - afslørede, at Magnus Abelvik Röd egentlig slet ikke skulle have været med til EM-slutunden.

»Jeg er chokeret over, at han spiller EM med tanke på, at han lovede klubben at takke nej,« sagde Jim Gottfridsson søndag om nordmanden.

Magnus Abelvik Röd har været plaget af skader, og derfor ville den tyske klub have ham til at droppe EM-slutrunden for at blive helt klar. Det gjorde den norske fløjspiller ikke. Tværtimod.

»Ja, det havde jeg egentlig (lovet at droppe EM, red.). De blev sure, men kunne ikke nægte mig at være med. Jeg sagde til dem, at jeg spiller så længe, jeg kan mærke, at jeg er 100 procent klar,« sagde Magnus Abelvik Röd søndag til svenske Expressen.

I stedet vender nordmanden nu tilbage til sin klub med en ny skade.