Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Vold renser effektivt

Klaus Kjøller
Læs mere
Fold sammen

Grimhøjmoskéens formand, Oussama El-Saadi, afviser at kende noget til voldelige elementer ved moskéen og til rekruttering af frivillige til Syrien og Irak. Det må være løgn. For formanden er stærkt troende og går ind for det muslimske verdenskalifat.

Derfor gør han alt, han kan, for at få demokratiet Danmark nedlagt til fordel for en verdensomspændende Islamisk Stat med sharialove. Og han kæmper med alle midler. Derfor kender han voldelige ekstremisters særdeles gode muligheder for at få fredselskende, tryghedsnarkomaniske danskere til at pålægge sig selvcensur for at undgå at »provokere« ustyrlige, voldelige muslimer.

El-Saadi vil elske at høre alle danske bløddyr bortforklare selvcensur på samme selvdestruktive måde som Politikens chefredaktør, Bo Lidegaard, gjorde torsdag aften hos Krasnik i DR2 Deadline. Derfor er rekruttering af ustyrlige ekstremister et effektivt middel, når danske medier skal renses mere og mere for Muhammed-kritik for at forberede danskerne på deres plads i Verdenskalifatet.

Men selvfølgelig kan formanden teoretisk set tale sandt. Det ved kun Allah.