Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Trefoldig crazy-komedie

05DEBjeve-Klaus-Kjoeller-Gr.jpg
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft Fold sammen
Læs mere

Anna Mee Allerslev meldte sig ud af københavnsk politik på et pressemøde for nogle uger siden. Senere har det vist sig, at det, der fældede hende – gratis brug af lokaler – var helt i overensstemmelse med en ikke-nedskrevet regel, som alle gruppeformænd vedtog i 2012 stik mod de nedskrevne regler fra 2011, som fældede hende. Men hun stod stadig på stemmesedlen og fik 1.123 stemmer ved kommunalvalget.

Hun afviser dog at »modtage« valget og henviser til pressemødet. Sagen er hermed blevet en tredobbelt politisk crazy-komedie: Først trækker Allerslev sig, fordi hun holder reception efter gruppeformændenes regler. Alligevel stemmes hun ind i Borgerrepræsentationen. Men hun afviser valget, idet hun henviser til det pressemøde, hvor hun trak sig, fordi hun fulgte gruppeformændenes gældende regler.