Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Tom demonstration

Claes Kastholm: Før sagen overhovedet er blevet konkret, føler Venstre-MFeren, fhv. sundhedsminister m.m. Britta Schall Holberg sig kaldet til at meddele i et større indlæg i Politiken, at hun ikke under nogen omstændigheder kan trues til at stemme for en ændring af 24-årsreglen til måske 25 eller 26 år for at imødekomme Dansk Folkeparti i forbindelse med finanslovforhandlingerne: »Nok er nok, som det hed ved sidste valg,« sprutter hun heroisk.

Claes Kastholm Hansen Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nu er der vel ingen, der har bedt om at høre Britta Schall Holbergs stemme allerede nu, men når hun foregriber begivenhedernes gang, oven i købet i dagbladet Politiken, skyldes det muligvis, at hun kandiderer til at overtage den plads som helgen i den politikenske lilleverden, som blev ledig, da Birthe Rønn Hornbech forlod den til fordel for realiteternes verden. Alternativt må vi tro, at hun er beredt på at gå til Gitte Seebergs brigade, siden hun finder anledning til at citere denne forhenværende konservative og forhenværende Ny Alliance-politiker. I tilfældet Britta Schall Holberg er der næppe nogen i Venstre eller andet steds på kloden, der vil hidse sig op til at sige nok er nok, idet hun jo i vore dage først og fremmest er kendt som specialist i tomme demonstrationer.