Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Skræmmekampagne

Klaus KjøllerPost Danmark taler for tiden hjertegribende i en annoncekampagne for de gammeldags, fysiske papirbreve, som det er blevet så dyrt at sende, at det altså nu er nødvendigt med propaganda.

Klaus Kjøller Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Postetaten messer således: »Et brev bliver altid modtaget med respekt – både når det kommer alene og i samspil med andre medier«. Ak, gid det var så vel! Københavns Kommune har helt respektløst ladet mere end 30 brevstemmer flyde i en tilfældig trappeopgang.

Den borger, som fandt dem, udtalte rystet til Berlingske: »Er det en bananrepublik? Der må være et sted, hvor de ikke har styr på deres processer«. Ja, mon ikke? For direktøren for Københavns Borgerservice forklarer, at brevene for det første ankom for sent, dernæst blev de lagt i den forkerte postkasse, så blev de fjernet og kastet i opgangen af en anden beboer, som havde nøgle til postkassen. Posts løbende kampagne forekommer at være helt uden chancer over for den uhyggeligt effektive skræmmekampagne mod at sende breve, som Borgerservice har gang i.